اجرای اپ در  iOS و اندروید؛ افسانه ها و واقعیت ها

اجرای اپ در  iOS و اندروید

اجرای اپ در  iOS و اندروید

اجرای اپ در  iOS و اندروید

شاید به نظر شوخی برسد اما شرکت اپل تنها در سال ۲۰۱۶، ۷۰۰ میلیون گوشی تلفن همراه فروخته است. از آن زمان تاکنون، دیگر آماری مبنی بر تعداد گوشی های فروخته شده توسط این شرکت منتشر نشده است. بنابراین حدس و گمان را کنار می‌گذاریم و به همان سالی ۷۰۰ میلیون می پردازیم. قبول این آمار بدان معناست که اگر یک کسب و کار اینترنتی به راه اندازی اپلیکیشن خود علاقه مند است، بهتر است نسخه iOS آن را هم در فهرست کارها و هزینه هایش بگذارد.

از آنجاکه برنامه های آی او اس و اندروید هر دو پلتفرم های جدیدی هستند و دستورالعمل مشخصی برای استفاده و کار با آنها بیرون نیامده است، بسیاری از صاحبان کسب و کار ناچارند به شنیده هایشان تکیه کنند. این شنیده ها گاهی درست است و در بسیاری از موارد، در هاله ای از ابهام و افسانه و شایعه پنهان شده است. در این مطلب قرار است چند نکته از میان این شنیده ها را بررسی کنیم و ببینیم چه قدر درست یا غلط هستند.

شایعه شماره یک: کدنویسی پلتفرم های iOS و اندروید خیلی خیلی شبیه به هم هستند

واقعیت این است که کدنویسی این دو پلتفرم شبیه به هم نیستند. جاوا، زبان برنامه نویسی اندروید، به نوشتن تعداد بسیار زیادی کد نیاز دارد در حالی که زبان برنامه نویسی برای iOS که اولین بار در سال ۲۰۱۴ عرضه شد و سوئیفت نام دارد، اینگونه نیست. دواقع همانطور که همیشه تکنولوژی با خودش راحتی و سرعت می آورد، پلتفرم iOS هم به همین صورت است و روند کدنویسی برای آن سریع تر است.

اجرای اپ در  iOS و اندروید

اجرای اپ در  iOS و اندروید

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

درواقع برنامه نویسان برای اپ هایی که قرار است در پلتفرم iOS خوانده و استفاده شوند، به کدنویسی کمتری –درمقایسه با اندروید – نیاز دارند. با این حال، اخیرا زبان کتلین برای اندروید معرفی شده که ممکن است کار را برای کدنویسان ساده تر و سریع کند.

به غیر از تفاوتی که این دو پلتفرم در زبان برنامه نویسی دارند، محیطی که این دو باید در آن گسترش و توسعه یابند، نیز با هم متفاوت است. در این مورد، اندورید برنده است چون مشکل را به سرعت نشان می دهد در حالی که این اتفاق در محیط iOS دیرتر رخ می دهد. به غیر از اینها هر دو پلتفرم، عملکرد و هزینه یکسان دارند و به غیر از ۹۹ دلار پرداخت سالانه به اپل استور برای اینکه اجازه دهد اپ شما توسط کاربران مختلف دیده و نصب شود، هزینه دیگری نباید بپردازید.

افسانه شماره دو: طراحی اندروید ساده تر از طراحی iOS است

این هم چندان درست نیست. هر دو سازمان، رهنمودهای مشخص و معینی دارند که اپ ها باید بر اساس آنها نوشته شود.

اخیرا هم گوگل دوره ای را در این عرصه عرضه کرده که بر اساس آن هم راه های منطقی برای طراحی اپ وجود دارد و هم راه هایی برای اینکه طراحی ها خلاقانه باشند. چیزی که در هر دو پلتفرم مشترک است، این است که تصاویر باید واضح و آیکون ها باید مینیمال با اشکال هندسی باشند و از اندازه مشخصی در تولبار اپ تجاوز نکنند.

اجرای اپ در  iOS و اندروید

اجرای اپ در  iOS و اندروید

 

 

 

 

تفاوت استانداردها در طراحی اپ هم به میزان استفاده از خلاقیت باز میگردد. گوگل پلی استانداردها و قوانین سخت گیرانه تری دارد (یعنی سایز آیکون ها، تنوع رنگ ها و چیزهایی از این قبیل را مشخص کرده است) در حالی که اپل، قوانینش را درباره جزئیات طراحی به طرح چند پیشنهاد ساده محدود کرده است. و شاید به همین دلیل باشد که طراحان گرافیک کار برای این پلتفرم را بیشتر دوست دارند.

 

 

 

 

 

 

افسانه شماره سه: گوگل پلی به اپ هایی که نقص دارند، بی توجه است

این شایعه از آمار اپ های رد شده ای نشات می گیرد که در اپ استور-در مقایسه با گوگل پلی- مورد بی مهری قرار گرفته اند.

در حقیقت تیم مرور کننده اپ های داخل اپ استور یک سیستم فردی و همچنین تعدادی تست خودکار برای کنترل جزئیات ریز اپلیکیشن شما دارند.

اجرای اپ در  iOS و اندروید

اجرای اپ در  iOS و اندروید

همه اینها چیزهایی است که نهایتا شما را به توجه بیشتر به سوی اپ تان سوق می دهد تا کمترین اشتباه را در طراحی مرتکب شوید. این در حالی است که گوگل پلی فقط به تست های خودکار بسنده می کند و اگر در این میان مشکلی را در اپ شما تشخیص دهد و اپ تان را از بخش Review تعلیق کند، چاره ای ندارید جز اینکه اپ تان را دوباره و از نو ارسال کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *