کمک هایی که پلتفرم گوگل آنالتیکس به کسب و کارهای آنلاین می کند

حالا که دیگر تقریبا تمام کسب و کارها وب سایت دارند، استفاده از خدمات پلتفرم گوگل آنالتیکس یک انتخاب نیست، یک ضرورت است. هر اندازه دیجیتال مارکتری که استخدام کرده اید، در نوشتن محتواهای خوب و جذاب خبره باشد، باز هم از استخدام کسی که بتواند سایت شما را آنالیز و تحلیل کند، بی نیاز نخواهید شد.

برای اینکه بیشتر با کارکرد این نرم افزار آشنا شوید و بدانید که چرا یک تولید کننده محتوا به تنهایی نمی تواند سایت شما را آنچنان که باید و شاید به سرمنزل مقصود برساند، در این مطلب به عملکرد گوگل آنالتیکس به طور کلی می پردازیم.

در ابتدا بد نیست بدانید که گوگل آنالتیکس برای ایرانی ها فیلتر شده بنابراین با اینکه استفاده از این نرم افزار برای همه مردم دنیا رایگان است، برای استفاده از آن به فیلترشکن نیاز دارید.

نکته مهم دوم درباره گوگل آنالتیکس این است که بسیاری از واژه هایی که در این نرم افزار به کار می رود، یا معادل فارسی ندارد یا ترجمه لغت به لغت کلمات و اصطلاحات آن باید تعریف شود. به عبارت دیگر تنها دیجیتال مارکتر ها یا کسانی متوجه جزئیات یا استفاده از این نرم افزار می شوند که کلیاتی را درباره دیجیتال مارکتینگ و مفاهیم آن بدانند.

کمک پلتفرم گوگل آنالتیکس به کسب و کارهای آنلاین

کمک پلتفرم گوگل آنالتیکس به کسب و کارهای آنلاین

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

سومین و آخرین نکته اینکه مفاهیمی که در گوگل آنالتیکس به کار می رود، پیوند مستقیمی با تعیین اهداف و همچنین تنظیماتی دارد که به این نرم فزار وارد می کنید. درحقیقت، برای استفاده بهینه از پلفترم گوگل آنالتیکس باید حداقل هایی را معین کنید و بعد با توجه به این حداقل ها مشاهده کنید که عملکرد سایت تان چگونه است. به عنوان مثال گوگل آنالتیکس زمان حضور یک کاربر در وب سایت ما را مشخص نمی کند. بلکه این ما هستیم که میزان زمان حضور کاربر را مشخص می کنیم و بعد، با توجه به این داده از نرم افزار می خواهیم که این میزان را بررسی کند و بگوید که چند درصد از کاربران در مدت زمان مورد نظر ما در وب سایت بوده و چند درصد زودتر یا دیرتر سایت را ترک کرده اند.

با توجه به این سه نکته، کارکردها و تحلیل های گول آنالتیکس را با هم مرور می کنیم.

اگر دوست دارید بدانید کدام یک از کمپین های آنلاین شما موفقیت آمیزتر بوده، استفاده از گوگل آنالتیکس، بهترین گزینه است. البته برای اطلاع از این داده باید بخش های پیشرفته این نرم افزار را راه اندازی کنید. منظور از کمپین هم استراتژی هایی است که برای شرکت در محیط های مجازی به کار گرفته اید، به خصوص کمپین های شبکه های اجتماعی.

گرفتن اطلاعات درباره بازدیدکنندگان سایت

برخلاف بسیاری از پلتفرم ها مثل فیس بوک یا StumbleUpon که از شما درباره مکان جغرافیایی مخاطبان تان می پرسند، گوگل آنالتیکس در بخش کاربران، زیر بخشی تحت عنوان لوکیشن در نظر گرفته تا باتوجه به آی پی کاربران، مکان جغرافیایی آنها را به شما نشان دهد.

و در بخش کشور/ قلمروی مرزی، مکان جغرافیایی بازدیدکنندگان از بالاترین کشورها تا پایین ترین کشورها دسته بندی شده اند و در کنار آن، میزان زمانی را که در وب سایت شما به کلی گذرانده اند، اینکه چه میزان از آنها کاربر جدید بوده، نرخ پرش کاربران (زمانی که سایت را ترک کرده اند) نیز به نمایش درآمده است.

مکان یابی کاربران یا بازدیدکنندگان به شما کمک می کند تا بدانید کالا یا خدمات تان را به چه دسته و گروهی در کدام منطقه جغرافیایی بیشتر یا کمتر عرضه کنید. مطلع کردن فروشندگان یا مدیران فروش از این مساله اهمیت بسیار زیادی دارد.

کمک پلتفرم گوگل آنالتیکس به کسب و کارهای آنلاین

کمک پلتفرم گوگل آنالتیکس به کسب و کارهای آنلاین

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مخاطب چه چیزی را در سایت تان جستجو می کند؟

وقتی یک کارشناس تولید محتوا و یک کارشناس فروش با هم همکاری می کنند، رسیدن به کلیدواژه هایی که مخاطب بیشتری را به سایت بکشاند، کار سختی نیست. اما اگر بخواهید بدانید مخاطبان با ورود به سایت شما دوست دارند چه نوع محتوایی را بخوانند یا در جستجوی چه نوع کالایی هستند، باید از نرم افزار گوگل آنالتیکس استفاده کنید. به این صورت که وارد بخش سرچ سایت شوید تا URL مربوط به این بخش ظاهر شود. بعد به بخش Profile Settings در پلتفرم گوگل آنالتیکس بروید و در زیر Site Search Settings بروید و گزینه ای را که نتایج مربوط به سرچ سایت را نشان تان می دهد، انتخاب کنید.

چه مطالبی بیشتر کلیک شده اند؟

مزیت دیگر گوگل آنالتیکس این است که به دیجیتال مارکترها نشان می دهد کدام یک از مطالب سایت بیشتر بازدید داشته اند. به این ترتیب وقتی متوجه شدید کدام تب / بخش ها از نظر بازدیدکنندگان جالب تر و جذاب تر است، مطالبی را که میخواهید دیده شود، در آن بخش ها قرار می دهید. به همین ترتیب هم با استفاده از این نرم افزار می توانید متوجه شوید که کاربران در کدام صفحات بیشتر باقی مانده اند و کدام صفحات را پس از چند ثانیه یا دقیقه بسته اند.

حرف آخر اینکه استفاده از این نرم افزار اطلاعات ارزشمندی در اختیار شما قرار می دهد. اما نه پیش از راه اندازی سایت و انجام آزمون و خطاهای بسیار زیاد. درواقع اگر کسب و کاری دارید که دوست دارید به کمک بازاریابی اینترنتی فعال تر و سودده تر شود، باید ابتدا تمام ریسک های راه اندازی سایت و هزینه های تولید محتوا را دست کم برای سه تا ۶ ماه بپذیرید و بپردازید تا بعدها به کمک این نرم افزار از هدررفت هزینه ها جلوگیری یا تیم مارکتینگ را به سمت و سوی درستی هدایت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *