ایده هایی برای دیجیتال مارکتینگ

ایده هایی برای دیجیتال مارکتینگ، این علم نوین که تنها در دانشگاه های دو کشور دنیا تدریس می شود، بیشتر از سوی مدیران کسب و کارها و شرکت ها به دیجیتال مارکتر و کارشناسان این حوزه عرضه و ارائه می‌شود. از یک داروخانه کوچک در خیابان ولی عصر گرفته تا کسب و کارهای کلان که به گسترش و بهبود وضعیت فروش خود فکر می کنند، همه، به ایده هایی برای دیجیتال مارکتینگ در کسب و کارشان نیاز دارند. درواقع شاید بتوان این طور گفت که تقریبا تمام کسب و کارهای هوشمند و آینده نگر اعم از خرد و کلان، از این شیوه برای کارشان استفاده می کنند اما پس از مدتی، به ایده ها و راه حل های تازه و نوین نیازمندند. و مدیران، اعضای هیات مدیره، مدیران روابط عمومی و در نهایت مدیران دیجیتال مارکتینگ، جزو بهترین گزینه ها برای ایده گرفتن به حساب می آیند.

طراحی مسابقه

پیش از این درباره شیوه های رایج در باشگاه مشتریان و اینکه بازی، چگونه بر جذب و باقی ماندن مشتری در یک کسب و کار تاثیر می گذارد، صحبت کرده بودیم. حالا هم خاویر کاستیلو بر اینکه طراحی یک مسابقه یا ایجاد لینک هایی که کاربران را به دریافت هدیه در وب سایتی دیگر منجر می شود، تکیه می کند. او می گوید که یکی از لندینگ پیج های وب سایت بعد از مدتی باید کاربر را به مسابقه تشویق کند یا میزبان مسابقه ای باشد که در وب سایتی دیگر در حال برگزاری است. او مشخصا به دریافت کمک هزینه تحصیلی اشاره می کند. این کمک هزینه از آنجاکه در ایالات متحده رواج بسیار زیادی دارد، مخاطبان بسیار زیادی دارد اما ارائه چنین بورسیه ای در ایران مرسوم نیست در حالی که اپلیکیشن های بازی و جایزه برعکس هستند و افراد هم علاقه زیادی به بازی و برنده شدن یک دستگاه موبایل و امثال آن هستند. بنابراین یا می توانید خودتان چنین بازی ای را برای کابران راه بیندازید و یا اسپانسر شوید و به این وسیله به مقصود خود برسید.

ایده هایی برای دیجیتال مارکتینگ

ایده هایی برای دیجیتال مارکتینگ

 

یکی از بهترین راه های توسعه برای کسب و کارها، به خصوص کسب و کارهای کوچک این است که به رفتار مخاطب و مصرف کننده خود در شبکه های اجتماعی دقت کنند. البته پرواضح است که پیش از شبکه های اجتماعی، وب سایت وجود دارد و محتوای خوبی درباره آن کسب و کار خاص نوشته و منتشر شده است. این کار را باید تحلیل گران داده انجام دهند و به مواردی همچون نوشته های مخاطبان و مشتریان و همچنین گزارش و اخبار منتشر شده در رسانه ها درباره یک کسب و کار توجه کنند. اینکه ویدئو، عکس یا محتوا و مطالب شما توسط مخاطب و مشتری بازنشر شده باشد، به شما کمک می کند سلیقه مخاطب را شناسایی و تجزیه و تحلیل کنید و راه تان را بر این اساس ادامه دهید.

اتقاق مثبت دیگر آن است که وقتی مشتری/ مخاطبان درباره شما حرف می زنند یا از کالا و کسب و کارتان عکس و فیلم منتشر می کنند، راهی به سوی تعامل با مخاطب به دست آورده اید. راهی برای گفتگو و مشارکت. به غیر از اینها مشارکت و تعامل با مخاطب، حس اعتماد مخاطبان دیگر را نیز جذب و آنان را نیز به همکاری ترغیب می کند.

رود دن روجین، مدیر مارکتینگ و روابط عمومی فتواسلرپ.

کاربر را مستقیم و روشن به مقصد نهایی راهنمایی کنید

بعد از اینکه به روز رسانی وب سایت تان در یک روند منطقی و خوب قرار گرفت، وقت آن است که صفحات وب را بهینه سازی کنید. روی سئوی مطالب به خوبی کار کنید و ترتیبی بدهید که کاربر در پایان هر مطلب، به صفحه ای راهنمایی شود که به مطلبی که خوانده مرتبط باشد و به سرعت او را به هدف اصلی خودش و شما برساند. به عنوان مثال اگر صاحب اپلیکیشن هستید و قرار است افراد پس از مطالعه یک مطلب، به دانلود و استفاده از نرم افزار شما تشویق شوند، دست کم در دو بخش از آن صفحه، کاربر را به سوی دانلود اپ راهنمایی کرده باشد و اپ را دانلود کند.
گام بعدی برای اینکه کاربر را به هدف نهایی تان (خرید، مشارکت در سایت، مطالعه مطالب، عضوگیری و …) برسانید، استفاده مطلوب و بهینه از شبکه های اجتماعی است. مطالب تان را بنا به کارکرد آنها دست کم در سه شبکه اجتماعی، فیس بوک، توئیتر و لینکدین منتشر کنید و بعد هر ماه یک بار، انتشار این مطالب را تکرار کنید چون احتمال اینکه دنبال کنندگان شما در مرتبه اول مطالب را نبینند، بسیار زیاد است.

دانیل کانکل، جانشین مدیر عامل شرکت بومر بنفیتز

 

ایده هایی برای دیجیتال مارکتینگ

ایده هایی برای دیجیتال مارکتینگ

اهمیت وبلاگ و چرایی ایجاد آن

معمولا صاحبان کسب و کار به خصوص آنها که هدف غایی شان، فروش کالاست، از ایجاد وبلاگ در وب سایت غلفت می ورزند. این در حالی است که داشتن وبلاگ وسیله ای در اختیار سرمایه گذاران قرار می دهند تا تجربیات و تخصص شان را با مخاطب اصلی در میان بگذارند. حتی گاهی یک کسب و کار تنها از شبکه های اجتماعی برای توسعه کسب و کارش استفاده می کند در حالی که این شبکه ها تنها یک پلتفرم هستند برای اینکه مخاطب به وب لاگ سایت شما مراجعه کند. اگرچه همه شبکه های اجتماعی، فضاهای جدی ای به حساب نمی آیند، با این حال به اینکه سایت شما از نظر رنکینگ بالا برود و در موتور جستجوی گوگل هم زودتر پیدا شود. صد البته که محتوای تولید شده تان باید به شدت به گوگل از منظر جذابیت و تازگی کمک کند و حرفی برای گفتن داشته باشد. در غیر این صورت به وب سایت تان کمک نکرده اید و حتی باعث خواهید شد که گوگل، به شما نمره منفی بدهد.

جیمز ناتل، کارشناس محتوای شرکت کوور

سئوی سایت را به روز کنید

در زمانه ای که تمایل به گرفتن اطلاعات زیاد است و همه در جستجوی محتوای به روز و خوب هستند، باید همواره مطمئن باشید که خوراک جدیدی به مخاطب خود تزریق می کنید. برای اینکه متوجه اهمیت و ابعاد این نکته شوید، کافی است به رفتار محبوب ترین موتور جستجوی دنیا یعنی گوگل دقت کنید. این شرکت سالانه نزدیک به ۱۰۰ بار الگوریتم خود را به روز رسانی می کند! بنابراین محتوایی که به مخاطب می دهید، باید به گوگل تضمین دهد که حرف های تازه ای برای مخاطب دارید.

پل بیتش، مشاور تولید محتوای سالید اسی.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *